Home / Doesburg-Regiobode / Inleveren kerstboom in Bronckhorst

Inleveren kerstboom in Bronckhorst

GEM. BRONCKHORST – De kerstboominzameling voor de jeugd in de gemeente Bronckhorst gaat dit jaar niet door. Inwoners krijgen op woensdagen 6 en 13 januari wel de mogelijkheid hun kerstboom in te leveren. Dit kan in Achter-Drempt op het Willibrordusplein, in Voor-Drempt op de parkeerplaats aan de Kerkstraat, in Hoog-Keppel bij de sporthal aan de Monumentenweg en n Hummelo vlakbij de school aan de Keppelseweg. De bomen kunnen op deze dagen tussen 9.00 en 17.00 uur worden gebracht. De gemeente zorgt dat de bomen worden opgehaald en afgevoerd. Bronckhorst hoopt volgend jaar weer een ouderwetse inzameling te kunnen houden, waarbij kinderen op pad gaan om een extra zakcentje te verdienen.

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.