Home / Rheden-Regiobode / Ik buurt mee! zoekt sprekers

Ik buurt mee! zoekt sprekers

VELP – Stichting Cultureel Podium Jansen & de Feijter, organisator van de Ik buurt mee!-lezingen in Velp, is op zoek naar nieuwe sprekers. De eerste lezingen van het seizoen zijn inmiddels achter de rug. Wel in een andere vorm: voor het eerst waren de lezingen alleen online via een livestream te volgen. De stichting hoopt dit voorjaar weer live lezingen te kunnen gaan geven en is op zoek naar nieuwe sprekers voor vier of vijf lezingen. Mensen die vanuit hun (oude) beroep of hobby een leuk verhaal kunnen vertellen aan buurtgenoten, kunnen zich aanmelden. Ook degenen die in het verleden kenbaar hebben gemaakt een lezing te willen houden, worden verzocht opnieuw te reageren. Dit kan door een korte samenvatting van de lezing te sturen naar podiumjansendefeijter@gmail.com.

www.eenpassievoorboeken.nl

Lees ook

Rheden kan aan de slag met warmtetransitie

GEM. RHEDEN – De gemeenteraad van Rheden heeft dinsdag 20 april de Warmtetransitievisie Rheden unaniem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.