Home / Brummen-Regiobode / Geslaagd online rapid-toernooi voor clubteams

Geslaagd online rapid-toernooi voor clubteams

EERBEEK – Maar liefst 53 deelnemers, verdeeld over negen clubteams uit de regio, namen zondag 10 januari deel aan de eerste online editie van het Eerbeekse Schaakclub rapid-toernooi voor clubteams. Een geweldige opkomst, waar het organiserende club uit Eerbeek aangenaam mee werd verrast.

Er werd die middag drie uren digitaal gestreden op het schaakbord en in die tijd zijn 223 rapid schaakpartijen gespeeld. Verrassend genoeg rolde niet één clubteam als winnaar uit de bus, maar deelden de Voorster Schaakclub en SV Doetinchem de eerste plaats. De teams speelden exact evenveel punten bijeen. Met enkele punten achterstand legde een team van Schaakstad Apeldoorn beslag op de derde plaats.
De gastheren en initiatiefnemers van de Eerbeekse Schaakclub eindigden zelf op de zesde plaats, met Peter en Roel Bette als topscoorders. Vierde werd Schaakgenootschap Zutphen, vijfde DSG Pallas Deventer. De Twellose Schaakclub eindigde op de zevende plek en het Doesborghse Schaakgenootschap als achtste. Hekkensluiter was het jeugdteam van SV Doetinchem.

www.eerbeekseschaakclub.nl

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.