Home / Doesburg-Regiobode / Gasthuiskerk start regeling geannuleerde voorstellingen

Gasthuiskerk start regeling geannuleerde voorstellingen

DOESBURG – Vanwege de beperkende coronamaatregelen heeft Gasthuiskerk Doesburg opnieuw een aantal voorstellingen moeten annuleren. Het Doesburgse podium probeert alle geannuleerde voorstelling te verzetten naar een andere datum. Het hangt af van de overige programmering en van de beschikbaarheid van artiesten hoe snel dat lukt. Eenmaal gekochte tickets blijven geldig, maar wie het aankoopbedrag van zijn of haar tickets wil laten terugstorten, kan dat laten weten door op de www.gasthuiskerkdoesburg.nl het teruggaveformulier in te vullen.

Lees ook

Repair Café Doesburg

DOESBURG – Woensdag 4 augustus gaat het Repair Café in Doesburg weer open, tussen 14.00 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.