Home / Doesburg-Regiobode / Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

Doe mee aan Bronckhorst Spreekt

GEM. BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst peilt via het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt de mening van haar inwoners. Zo wil de gemeente in beeld krijgen wat er leeft en wat inwoners belangrijk vinden. Drie à vier keer per jaar krijgen de panelleden een enquête voorgeschoteld over allerlei onderwerpen. “Door uw mening te geven, helpt u ons om de juiste keuzes te maken voor Bronckhorst”, roept de gemeente op. Inwoners van 16 jaar en ouder kunnen meedoen aan het inwonerspanel. Inschrijven kan via www.bronckhorstspreekt.nl. Deelname is gratis en anoniem.

Lees ook

Kledingwinkel Leger des Heils open

DOESBURG -De kledingwinkel van het Leger des Heils in Doesburg gaat weer open op woensdagochtend. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.