Home / Rheden-Regiobode / Aeres VMBO Velp houdt Online Open Huis

Aeres VMBO Velp houdt Online Open Huis

VELP – Aeres VMBO Velp houdt vrijdag 29 en zaterdag 30 januari een online open huis voor leerlingen uit groep 8 en hun ouders. De school had gehoopt de basisschoolleerlingen te mogen ontvangen voor de minilessen, maar ook dat mag helaas niet doorgaan. En dus heeft Aeres een alternatief opgezet met een Virtuele Rondleiding. Er worden vier live-sessies gehouden voor ouders en leerlingen van groep 8. Het team vertelt, samen met leerlingen, alles over de school en het onderwijs dat er wordt gegeven. Er is een livestream op vrijdagavond om 18.00 en 19.00 uur en op zaterdag om 10.00 en 11.00 uur. Aanmelden kan via www.aeresvmbo.nl/velp/kom-sfeer-proeven/open-dagen.

Lees ook

Volgend jaar Keti Koti in Rheden

GEM. RHEDEN – Op 1 juli wordt Keti Koti gevierd, een Surinaamse feestdag waarop de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.