Home / Brummen-Regiobode / 2500 Kerstbomen

2500 Kerstbomen

GEM. BRUMMEN – De jaarlijkse kerstboominzameling op woensdag 13 januari in de gemeente Brummen heeft 2.500 kerstbomen opgeleverd. Dat zijn er bijna duizend meer dan vorig jaar. Veel kinderen waren druk in de weer om kerstbomen van straat te halen. Met skelters, fietsend en lopend werden de bomen verzameld om een leuk zakcentje te verdienen. Elke boom leverde 50 cent op. Er was een groepje kinderen uit Eerbeek die samen 200 bomen hadden verzameld.

Lees ook

Mentorschap en bewindvoering bij dementie

BRUMMEN – Het Geheugensteunpunt Brummen verzorgt op maandag 15 maart een voorlichting over mentorschap en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.