Home / Doesburg-Regiobode / ZON en Ongedwongen delen kerstdiners uit

ZON en Ongedwongen delen kerstdiners uit

DOESBURG – Collectief Zakelijke Ondernemers Doesburg (ZON) sloeg de handen ineen met restaurant Ongedwongen in Doesburg. Samen boden de ondernemers mensen met een kleine beurs en alleenstaanden een gratis driegangenmenu aan. Dit werd bereid in het restaurant van uitbater Ruud Wijlhuizen (foto). Het keukenteam heeft, aangevoerd door chefkok Niels Grootendorst, zo’n 110 menu’s klaargemaakt, die op Eerste Kerstdag dankbaar werden afgehaald. Een mooie manier om een kerstgedachte te delen en om te zetten in een goede daad. Alle partijen kijken dan ook terug op een geslaagde actie.

Lees ook

Herbouw bakkerij op Brummens Marktplein gestart

BRUMMEN – De herbouw van Bakkerij de Winkel op het Marktplein in Brummen is begonnen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.