Home / Doesburg-Regiobode / Winkelend publiek in Doesburg steunt de Voedselbank

Winkelend publiek in Doesburg steunt de Voedselbank

DOESBURG – Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december werd er bij de Coop en DEKAmarkt in Doesburg een inzamelingsactie gehouden voor de Voedselbank. Dit initiatief van kerken uit Doesburg en omgeving leverde allerlei producten op voor de Voedselbank en dat is hard nodig. Het aantal mensen dat gebruik maakt van de Voedselbank is dit jaar fors toegenomen.
Op de foto is Robert Groot Wassink te zien in de DEKA-markt. Hij doneerde afgelopen zaterdag voor de tweede keer. Eerst toen hij zelf boodschappen ging doen. Maar nadat hij zijn vader vertelde over de actie mocht hij ook namens hem een bijdrage doen.

Foto: Han Uenk

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.