Home / Nieuws / Vrachtwagen dreigt te kantelen

Vrachtwagen dreigt te kantelen

ELLECOM – Aan de Fraterwaard in Ellecom is dinsdagmorgen 22 december een vrachtwagen met schoonmaakmiddelen in de berm beland. Hier zakte het voertuig zeker een halve meter weg, daardoor hij dreigde te kantelen. Bergingsbedrijf Van Amerongen is opgeroepen om de vrachtwagen weer op de weg te zetten. Dit bleek geen makkelijke klus, de vrachtwagen bleef steeds aan de achterkant terug de berm in zakken. Vier bergingswagens zijn een groot deel van de middag aan het werk geweest om de vrachtwagen weer op weg te helpen.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Auto over de kop in centrum Rheden

RHEDEN – Op de Groenestraat in het centrum van Rheden is zondagochtend een auto over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.