Home / Nieuws / Voetballers sluiten jaar af met Wintercup
Christa Heine - .

Voetballers sluiten jaar af met Wintercup

DIEREN – De jeugd van vv Dieren heeft de voetbalschool 2.0 en het jaar 2020 afgesloten met de Voetbalschool Wintercup. Hierbij zijn de spelers gemixt en in nieuwe teams ingedeeld. Elk team werd begeleid door een teamcaptain uit het eerste elftal. De pupillen speelden zaterdag 12 december een toernooi, hier was de winst voor spelers Dylan, Jonathan, Jordy, Lukas, Maarten, Niek, Thijs, Timo en Tygo en coach Radjindher. Zij kregen een mooie prijs uit handen van hoofdtrainer Harry Rutgers. Natuurlijk hoorde ook iets lekkers bij deze leuke dag. De junioren waren zaterdag 19 december aan de beurt.

Foto: Christa Heijne / christa-fotografie.nl

Lees ook

Nieuwe bestuurder voor Innoforte

VELP – De raad van toezicht van stichting Innoforte, ouderenzorgorganisatie in Velp, heeft Saskia van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.