Home / Brummen-Regiobode / Tentoonstelling Cornelius Rogge

Tentoonstelling Cornelius Rogge

HOENDERLOO – Van 12 december tot en met 30 mei is in het Kröller-Müller Museum de tentoonstelling ‘Cornelius Rogge. Werken uit de collectie’ te zien. Cornelius Rogge (Amsterdam, 1932) is geen onbekende in het museum: sinds 1975 staat in de beeldentuin zijn Tentenproject, een groep van zes grote tenten van bruin canvas. Het zijn geen gewone tenten. Sommige hebben de vorm van een afgeknotte piramide of kegel, of ze lijken op een wigwam of een ziggoerat. Bovendien hebben de tenten geen ingang. Wat zich in hun binnenste bevindt, blijft voor de toeschouwer letterlijk duister.

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.