Home / Brummen-Regiobode / Te hard bebouwde kom in

Te hard bebouwde kom in

LEUVENHEIM – Op maandag 14 december vond rond 20.15 uur een eenzijdig ongeluk plaats op de Arnhemsestraat in Leuvenheim. De bestuurder van een BMW reed vanuit Dieren Leuvenheim binnen. Bij binnenkomst van de bebouwde kom lag zijn snelheid nog iets te hoog en hij zag de chicane iets te laat, waardoor hij al remmend en glijdend dwars over de weg ging naar de linkerzijde van de weg. Hij botste tegen twee boompjes en kwam tot stilstand. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept. Bij onderzoek bleken de beide achterbanden van de auto geheel glad. Daarvoor is de bestuurder bekeurd.

Lees ook

Gemeentesecretaris Marcel Klos vertrekt uit Brummen

GEM. BRUMMEN – Marcel Klos, gemeentesecretaris en algemeen directeur, verlaat eind deze maand de gemeente …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.