Home / Brummen-Regiobode / Oudijzer-inzameling week eerder

Oudijzer-inzameling week eerder

LOENEN – Omdat de laatste zaterdag van december Kerstmis is, gaan ‘de ijzervreters’ van de oudijzeractie van de Loenense kerken de inzameling een weekje eerder houden. Op zaterdag 19 december van 10.00 tot 12.00 uur zijn de mannen paraat op het terrein van Derksen aan de Vrijenbergweg/hoek Hoofdweg. Men kan er allerlei soorten oud ijzer brengen, zoals kabels, pannen, fietsen, elektromotoren, lood, leidingwerk, tuinhekken, gereedschap, velgen en bankschroeven. Witgoed als wasmachines en drogers zijn ook welkom. Geen koelkasten en diepvriezers in verband met de vloeistoffen. Mocht men niet in de gelegenheid zijn om de spullen te brengen dan kan men contact opnemen met de ijzervreters: Ap Kobussen, tel. 055-5051136, Jan Nijhof, tel. 055-5051028 of Henk Kok, tel. 055-5051102.

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.