Opening Biljoenbad live te zien

VELP – Het nieuwe Biljoenbad in Velp wordt op zaterdag 12 december geopend. Dit is vanaf 11.00 uur te volgen via een speciale livestream. De feestelijke opening begint met een flitsende libdub door Studio26. Na een welkomstwoord door burgemeester Carol van Eert wordt het Biljoenbad met een druk op de knop geopend door wethouders Marc Budel en Gea Hofstede van de gemeente Rheden. Daarna zal host Sjoerd van Ramshorst, onder andere bekend als presentator van Studio Voetbal en oud-inwoner van Velp, samen met Rick Verdouw van Sportbedrijf Rheden laten zien hoe het Biljoenbad is geworden en wat er allemaal te doen is. De uitzending is te zien via www.biljoenbad.nl.
Van 12 tot en met 18 december zijn er allerlei activiteiten voor 1 euro te doen, zoals een aquacarrousel, seniorenfit op muziek, kinderactiviteiten en een drijf-in filmavond. Ook start deze week het reguliere programma. Dit verschijnt ook op www.biljoenbad.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.