Home / Brummen-Regiobode / Oliebollenactie gaat niet door

Oliebollenactie gaat niet door

LOENEN – Het bestuur van de stichting Vrienden van de Loenense Bossen had aangekondigd toch nog een oliebollenactie te gaan houden op 31 december. Door de verscherpte corona maatregelen heeft het bestuur moeten besluiten dit toch weer af te blazen. Er was al een flinke reeks bestellingen binnengekomen, maar de actie kan helaas niet doorgaan. De vrijwilligers hopen volgend jaar weer paraat te zijn om dan weer de bijzondere oliebollen te bakken volgens een oud Loenens recept.

Lees ook

De Hoge Veluwe krijgt erkenning voor succesvol natuurbeheer

HOENDERLOO – Het Nationale Park De Hoge Veluwe is door het Europese project Land Is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.