Home / Doesburg-Regiobode / Oliebollenactie DWV Doesburg

Oliebollenactie DWV Doesburg

DOESBURG – De jaarlijkse oliebollenactie is al vele jaren de belangrijkste jaarlijkse actie voor de Doesburgse Watersport Vereniging en is daarmee een échte traditie geworden. Daarnaast is de verkoop van oliebollen een mooie bron van inkomsten voor de zwemvereniging. De huisoliebollenbakker gaat aan het werk en daarnaast zorgt een groep vrijwilligers dat de bestellingen worden aangenomen en ingepakt. Omdat thuisbezorgen dit jaar niet kan, heeft DWV ervoor gekozen een oliebollen drive-inn in te richten bij zwembad Den Helder in Doesburg. De vooraf betaalde bestellingen kunnen hier op woensdag 30 en donderdag 31 december tussen 12.00 en 14.00 uur worden opgehaald. Ze worden dan door vrijwilligers door het autoraam aangereikt. De drive-inn is alleen toegankelijk voor het ophalen van vooraf bestelde oliebollen en niet bestemd voor losse verkoop. Bestellen kan via www.dwv-doesburg.nl.

Lees ook

Avond4Daagse Home Edition in Hummelo

HUMMELO – Omdat vorig en dit jaar de Avond4Daagse in Hummelo niet op normale wijze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.