Home / Brummen-Regiobode / Media-inloop weer van start

Media-inloop weer van start

BRUMMEN – Vanaf donderdag 26 november is het weer mogelijk om voor de media-inloop naar de bibliotheek in Brummen te komen. Dit kan gewoon weer wekelijks zonder afspraak. In de bibliotheek wordt gebruik gemaakt van spatschermen, waardoor het mogelijk is bezoekers veilig en verantwoord te helpen met de computer, laptop, smartphone of e-reader. Op gepaste afstand worden vragen beantwoord en problemen opgelost. In de bibliotheek is het wel verplicht een mondkapje te dragen. De media-inloop is elke donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Reserveren is niet nodig, wel wordt gevraagd contactgegevens achter te laten. Deelname is gratis.

Lees ook

Raad van State ziet geen bezwaren voor zonnepark Hall

HALL – De Raad van State geeft groen licht voor de aanleg van een zonnepark …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.