Home / Doesburg-Regiobode / Kinderkerstfeest online

Kinderkerstfeest online

ANGERLO – Op 24 december, Kerstavond, is er weer een kinderkerstfeest van de kerk Angerlo-Doesburg. Dit jaar niet in de kerk, maar online. De kinderen van basisschool De Trompetter hebben meegewerkt aan het mooie verhaal over twee mensen uit de Bijbel die het Kerstverhaal willen schrijven. Maar hebben zij het wel over hetzelfde verhaal? Het kinderkerstfeest is vanaf 19.00 uur te zien op de site van de kerk Angerlo-Doesburg of op het YouTube-kanaal van de kerk (Kerk Angerlo-Doesburg).

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.