Home / Doesburg-Regiobode / Kerst doe-boek

Kerst doe-boek

DOESBURG – De Doesburge kunstenaar André Bikker heeft een bijzonder doe-boek uitgebracht. In het boek ‘Het Kerstfeest van de Timmerman’, wordt een kerstverhaal verteld, gebrand met vuur. Het bevat 21 zoekprenten met een mooie harde kaft. Op een speciale pagina is het mogelijk om in eigen woorden het verhaal te schrijven,Daarnaast is het papier uitstekend geschikt om de prenten in te kleuren of te schilderen. Het boek is voor 14,95 euro te koop. Meer informatie is te vinden op www.gravuur.nl.

Lees ook

Sc Doesburg zoekt een verzorger

DOESBURG – Door het plotseling wegvallen van de verzorger/sportmasseur is sc Doesburg op zoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.