Home / Brummen-Regiobode / Jeu de boules in Eerbeek

Jeu de boules in Eerbeek

EERBEEK – John van Dijk uit Eerbeek maakte onlangs zijn plannen bekend voor het opstarten van een Jeu de Boules vereniging in Eerbeek. Op vrijdagmiddag 11 december wordt er om 14.00 uur een informatiemiddag gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek. Tijdens deze middag gaan de aanwezigen brainstormen. Er is ook iemand aanwezig van de Nederlandse Jeu de Boules Bond om allerlei vragen te beantwoorden. Aanmelden is noodzakelijk en kan via jeudeboules.eerbeek@gmail.com of via johnvandijk.vandijk@gmail.com.

Lees ook

Plannen De Bruisbeek in de ijskast

LOENEN – Het bestuur van het Ontmoetingscentrum De Bruisbeek in Loenen heeft alle plannen voorlopig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.