Home / Rheden-Regiobode / Inloophuis schenkt koffie op Eerste Kerstdag

Inloophuis schenkt koffie op Eerste Kerstdag

DIEREN – De Huiskamer van het Inloophuis Dieren is op vrijdagochtend 25 december, Eerste Kerstdag, geopend. Ook op zondagmiddag 27 december staat de koffie en thee klaar. Op vrijdag 1 januari, Nieuwjaarsdag, is het Inloophuis gesloten. Op zaterdagochtend 2 januari kan eenieder die dat wil elkaar ook in de Huiskamer een gelukkig en gezond 2022 wensen. Op de andere reguliere doordeweekse ochtenden verwelkomen de vrijwilligers graag de bezoekers. Het Inloophuis is gevestigd aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 te Dieren. Iedereen die zin heeft in een praatje is er welkom.

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.