Home / Brummen-Regiobode / Inbraak aan Derickxkamp

Inbraak aan Derickxkamp

EERBEEK – Op dinsdag 1 december tussen 1.00 en 1.10 uur is er ingebroken in een bejaardenwoning aan de Derickxkamp te Eerbeek. De daders zijn binnen gekomen door het verbreken van het sleutelkastje bij de voordeur. De bewoner van het huis lag in bed toen hij wakker werd van het licht van zaklampen. Er stonden twee mannen met zwarte gezichtsmaskers in zijn slaapkamer. De daders hebben zijn portemonnee, een horloge en telefoon meegenomen.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.