Home / Rheden-Regiobode / Ik hark in Ellecom 2020 afgesloten

Ik hark in Ellecom 2020 afgesloten

ELLECOM – Na verschillende (ludieke) acties is de campagne Ik Hark in Ellecom afgesloten. De organisatie achter de campagne hield ter afsluiting een enquête onder Ellecommers. De helft van de ondervraagden vond den actie geweldig. Het initiatief lijkt in ieder geval een effect te hebben want enkele respondenten hebben de bezem en bladblazer ingeruild voor de bladhark of gebruiken de bladblazer nu selectief .
De Ellecomse Eva en Lieke leverden hun Jersualema Challenge Dance in op film, dansend en harkend op het dorpsplein, samen met hun kinderen. Zij wonnen de Challenge en ontvingen drie kinderharken, beschikbaar gesteld door Moestuinmeisje Roos uit Dieren. Ik Hark in Ellecom overlegt begin 2021 met Ellecoms Belang en de Gemeente Rheden over het vervolg van de campagne.

Lees ook

Telefonisch spreekuur OV-hulp

REGIO – Door de aangescherpte maatregelen rondom corona worden er tijdelijk geen OV-inloopspreekuren gehouden. Mensen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.