Home / Nieuws / Het Biljoenbad opent zijn deuren

Het Biljoenbad opent zijn deuren

VELP – Zaterdag 12 december opende het nieuwe Biljoenbad in Velp zijn deuren voor het publiek. De opening vond volledig online plaats, zodat zoveel mogelijk mensen dit feestelijke moment konden bijwonen. Sjoerd van Ramshorst (oud inwoner van Velp en presentator van Studio Voetbal) nam de presentatie voor zijn rekening. Na een wervelende dansshow van Studio26 werd het zwembad feestelijk geopend door Burgemeester Carol van Eert en wethouders Marc Budel (Sport) en Gea Hofstede (Wmo). Na vele felicitaties en een uitgebreide rondleiding, is het bad nu officieel open voor het publiek.

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.