Home / Nieuws / Grote schoonmaak bij vv Dieren

Grote schoonmaak bij vv Dieren

DIEREN – De pupillen en junioren van vv Dieren hebben zich de laatste tijd ook buiten het veld ingezet voor de vereniging. Zo zijn de pupillen druk geweest met de verkoop van loten voor de Grote Clubactie. De junioren hebben zich begin december drukgemaakt voor het project ‘Schoon belonen’ van de gemeente Rheden. In groepjes is een ronde gemaakt over het sportpark om zoveel mogelijk zwerfvuil op te ruimten. De voetballers kregen grijpers en vuilniszakken van de gemeente, die er ook voor zorgde dat het ingezamelde afval werd afgevoerd. vv Dieren kreeg hiervoor een kleine bijdrage vanuit de gemeente, maar is vooral blij dat de leden zich in deze tijd zonder competitievoetbal inzetten voor de vereniging.

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.