Home / Doesburg-Regiobode / Gezellige Pieten in Doesburg

Gezellige Pieten in Doesburg

DOESBURG – Zaterdag 28 november was het wel heel gezellig in Doesburg. In de winkelstraten speelde het orgel vrolijke sinterklaasliedjes en overal liepen Pieten rond die voor alle kinderen wat lekkers hadden. De Pieten maakte de afwezigheid van Sinterklaas meer dan goed. Natuurlijk werd er keurig afstand gehouden. De Pieten hadden netjes aan een stok waarmee de kinderen het lekkers werd uitgereikt. Komende zaterdag 5 december zijn de Pieten er weer en zal er ook vanaf het balkon bij de Driesprong lekkers aan de kinderen worden uitgedeeld.

Foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.