Home / Brummen-Regiobode / Gewijzigde openingstijden gemeentehuis Brummen

Gewijzigde openingstijden gemeentehuis Brummen

GEM. BRUMMEN – Het gemeentehuis in Brummen is op donderdag 24 december geopend tot 12.30 uur. Op vrijdag 25 december is de gemeente gesloten vanwege Kerst. Op donderdag 31 december (Oudejaarsdag) is het gemeentehuis geopend tot 12.30 uur en op Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari) gesloten.

De maatregelen tegen het coronavirus zijn voor de periode van 15 december 2020 tot (tenminste) 19 januari 2021 extra aangescherpt. Daarom is de dienstverlening van de gemeente Brummen momenteel aangepast en is de digitale afsprakenagenda tijdelijk niet beschikbaar. Bezoekers zijn welkom voor afspraken die niet uitgesteld kunnen worden tot na 19 januari. Een aantal producten, zoals verhuisaangifte of het aanvragen van een uittreksel, kun digitaal regelen worden geregeld via de gemeentelijke website.

Lees ook

Ik vind: In actie tegen windmolens in Brummen

Het is belangrijk dat inwoners nu in actie komen, omdat gemeente Brummen de voorstellen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.