Home / Brummen-Regiobode / Gele wegwijzers verdwijnen uit Brummen

Gele wegwijzers verdwijnen uit Brummen

GEM. BRUMMEN – De gele bewegwijzeringsborden in de gemeente Brummen gaan verdwijnen. Veel bordjes verwijzen naar bedrijven die niet meer bestaan en ook vindt de gemeente de kleurstelling niet langer in het straatbeeld passen en maken digitale mogelijkheden bedrijven en instellingen tegenwoordig beter vindbaar zonder borden. En dus verdwijnen de bordjes binnenkort.
Niet alle wegwijzers worden verwijderd. Aan de hand van landelijke richtlijnen blijven de blauwe en bruine verwijsborden naar bedrijventerreinen en toeristische bestemmingen bestaan. “Voor mensen die ter plaatse niet bekend zijn blijft dit waardevol. Uit onderzoek blijkt dat het verkeer op basis van navigatie haar weg zoekt, maar dat zij door bordjes wel een geruststellend gevoel ervaren”, aldus de gemeente Brummen.

Lees ook

Ik vind: In actie tegen windmolens in Brummen

Het is belangrijk dat inwoners nu in actie komen, omdat gemeente Brummen de voorstellen van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.