Home / Brummen-Regiobode / Geen Kerstdiensten RK Kerk Loenen

Geen Kerstdiensten RK Kerk Loenen

LOENEN – De kerstdiensten in de RK-Kerk in Loenen gaan niet door. Daartoe heeft het Parochiebestuur, op advies van het Bisdom, moeten besluiten. De Kerstnachtdienst op donderdag 24 december om 21.00 uur is wel te volgen via het internet. Daartoe kan via de site van de Franciscus en Claraparochie Twello op “kerkdienst gemist” de dienst die in Apeldoorn wordt opgenomen, worden gevolgd. Op Eerste Kerstdag om 10.00 uur kan de dienst worden gevolgd vanuit de kerk in Twello. De kerk in Loenen, waar een prachtige kerstgroep tentoon gesteld wordt, is dus helaas gesloten. De Mariakapel in deze kerk is wel te bezoeken.

Lees ook

Herbouw bakkerij op Brummens Marktplein gestart

BRUMMEN – De herbouw van Bakkerij de Winkel op het Marktplein in Brummen is begonnen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.