Home / Brummen-Regiobode / Dubbele papierroute in Loenen

Dubbele papierroute in Loenen

LOENEN – Omdat Tweede Kerstdag op de vierde zaterdag van de maand valt, halen de vrijwilligers van muziekvereniging OLTO op zaterdag 19 december oud papier op langs twee routes. Ten eerste is dat de vaste route van de derde zaterdag: Loenerdrift, Watermlen, Molenbeek, Bruisbeek, Engelenweg, Derk Mulderweg, Leeuwenbergweg, Hoofdweg tot Blanken, Vrijenbergweg en Beekbergerweg. Daar komt dit keer vervroegd de route van de vierde zaterdag bij: Horstweg, Hackfortweg, Wolff Gabriëlsweg, Cornelis Hendrixstraat, Hendrick Berntsweg, Jouchem Sprinckmeijerweg, Rutger Swarthofweg, Jan Goossenweg, De Wiekelaar, De Kempe, Reuweg, Molenallee, Droefakkers en Groenendaalseweg. Aanwonenden worden verzocht het papier voor 8.00 uur aan de weg te zetten.

Lees ook

Lezing Irene van der Aart in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN – Cabaretière en columniste Irene van der Aart komt vrijdag 25 juni naar de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.