DE-actie door Lions Club Rheden

RHEDEN – In december 2020 houdt Lions Club Rheden weer de bekende Douwe Egberts puntenactie. Er wordt geprobeerd om zo veel mogelijk DE-punten in te zamelen. Voor elke 500 punten geeft Douwe Egberts een pak koffie cadeau aan de Voedselbank.

Koffie is een product dat nauwelijks aan de Voedselbank wordt aangeboden en daar wil de Lions Club Rheden graag verandering in brengen. Zij wil met deze actie een fors aantal punten binnenhalen en daarmee de ontvangers van voedselpakketten een extraatje bezorgen. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan de Voedselbank met uitgiftepunten in Velp, Rheden en Dieren. Bij elk van deze uitgiftepunten worden wekelijks pakketten verstrekt aan 50 tot 80 gezinnen.
Van 10 december tot half januari wordt er op verschillende punten een inzameldoos geplaatst. In Dieren is dat in de Spar, Coop, Jumbo en MijnZien/MijnHoren. In Ellecom staat een doos bij Bakkerij Samberg, in Rheden bij Albert Heijn, Coop, Dekamarkt en Elderman. In Velp is een inzamelpunt bij Coop Velp-Zuid, Albert Heijn en de Biesdel en in Rozendaal kunnen punten in het gemeentehuis worden ingeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.