Home / Doesburg-Regiobode / Carillonspel in de Kerstnacht

Carillonspel in de Kerstnacht

DOESBURG – Na de online kerstavondviering in de Martinikerk van Doesburg zal stadsbeiaardier Frans Haagen kerstliederen spelen op het carillon van de toren. Door de coronamaatregelen gaat er rondom de kerstdagen veel niet door, maar het carillon blijft klinken. De ervaring leert dat het beluisteren van kerstliederen die zo door de stille kerstnacht in de binnenstad te horen zijn, een bijzondere belevenis is. Frans Haagen speelt op 24 december, vanaf 22.00 uur, een half uur lang.

Lees ook

Sc Doesburg zoekt een verzorger

DOESBURG – Door het plotseling wegvallen van de verzorger/sportmasseur is sc Doesburg op zoek naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.