Home / Alle-Regiobode / Business & Shopping: Zwartepietenfeest bij Carwash Stout

Business & Shopping: Zwartepietenfeest bij Carwash Stout

DIEREN – Carwash Stout in Dieren houdt op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 december een heus zwartepietenfeest. “Ondanks de coronacrisis willen wij kinderen een feestelijke dag bezorgen. Onze zwarte pieten maken dansend uw auto schoon en geven de kinderen wat lekkers mee!”, aldus de familie Stout, die iedereen met kleine kinderen van harte uitnodigt. De auto door pieten laten wassen kan vrijdag 4 december tussen 12.00 en 18.00 uur, zaterdag 5 december tussen 12.00 en 17.00 uur en zondag 6 december tussen 12.00 en 17.00 uur. Mensen die gewoon hun auto willen wassen, zijn buiten deze tijden natuurlijk welkom.

Lees ook

Rick Evers: De loper

Vroeger zag ik altijd een man die liep. En op zich is dat niet zo …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.