Bijna 10.000 euro voor clubs in Doesburg

DOESBURG – Ruim 300.000 verkopers zetten zich de afgelopen maanden in om loten te verkopen tijdens de Grote Clubactie. In Doesburg lukte het verenigingen om in totaal 9048 op te halen. Landelijk deden zo’n 5.300 verenigingen mee met de Grote Clubactie. Samen haalden zij dik 9,5 miljoen euro op door meer dan 3 miljoen loten te verkopen. De deelnemende clubs verbreken hiermee alle records.
Dit jaar deden in Doesburg de volgende clubs mee en zij haalden de volgende bedragen op. Doesburg Sportclub Doesburg: 5541 euro, Voetbalvereniging Angerlo-Vooruit: 2013 euro, D.W.V.: 780 euro, ACE’19: 492 euro, Badmintonvereniging Doesburg: 222 euro. Hiervan gaat 80 procent naar de clubs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.