Home / Nieuws / Bewoners vinden bij thuiskomst slapende man op bank

Bewoners vinden bij thuiskomst slapende man op bank

VELP – Bewoners van een woning aan de President Kennedylaan in Velp troffen maandagmiddag 21 december onverwacht bezoek in hun huis. Ze kwamen terug van een weekendje weg en ontdekten dat er een ruit van de deur was ingeslagen. Op de bank lag een onbekende man te slapen. Agenten hebben de man wakker gemaakt en aangehouden. De inbreker had flink wat alcohol achter de kiezen. Of dit drank van de bewoners was en of er iets anders is gestolen, is niet bekendgemaakt. De recherche en een glaszetter waren aan het begin van de avond aanwezig voor onderzoek en herstel van de geforceerde deur.

Foto: Persbureau Heitink

Lees ook

Aanleg pumptrack in Rheden in volle gang

RHEDEN – De aanleg van een gloednieuwe pumptrack in Rheden is in volle gang. Achter …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.