Home / Nieuws / Basisschoolleerlingen brengen kerstgroet aan zorgmedewerkers Rijnstate

Basisschoolleerlingen brengen kerstgroet aan zorgmedewerkers Rijnstate

VELP / ARNHEM – Leerlingen van de Prins Bernhardschool en Roncallischool in Velp hebben mooie kerstkaarten gemaakt voor de zorgmedewerkers van Ziekenhuis Rijnstate. Het initiatief hiervoor werd genomen door Marlies Doodkorte, die beide scholen hiervoor benaderde. De scholen hebben het initiatief omarmd en de leerlingen hebben hartverwarmende, bemoedigende en ontroerende teksten gemaakt voor de verpleging en dokters van het ziekenhuis. Marlies heeft de kaarten overhandigd aan Rudow Buitenhuis van Rijnstate, die de kaarten zal verspreiden onder de zorgmedewerkers. Deze week ontvangen zij een liefdevolle kerstboodschap als dank voor hun zorg en harde werken in het afgelopen jaar.

Lees ook

Herbouw bakkerij op Brummens Marktplein gestart

BRUMMEN – De herbouw van Bakkerij de Winkel op het Marktplein in Brummen is begonnen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.