Home / Nieuws / Auto crasht bij Dierense sluis
.

Auto crasht bij Dierense sluis

DIEREN – Op de Zutphensestraatweg (N348) in Dieren, ter hoogte van de sluis bij Dieren, is woensdagochtend 9 december een Audi E-Tron gecrasht. De auto tolde meerdere keren, voordat hij tot stilstand kwam.

Het ongeval gebeurde rond08.15 uur, waarna de politie, ambulance en brandweer werden gealarmeerd. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de inzittende te controleren, maar niemand raakte gewond. De auto is total loss geraakt en afgesleept.
De bestuurder reed vanuit Dieren richting Leuvenheim toen hij in de bocht door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en hard op de vangrail botste. Hij kwam tollend tot stilstand en heeft met de voor- en achterzijde van de auto het ijzeren hekwerk geramd. De ijzeren vangrail is eruit gereden en hierbij kwamen onderdelen op verschillende plekken op het wegdek te liggen, onder andere op het fietspad.
De weg wa geruime tijd volledig afgesloten, met grote verkeersstremming tot gevolg. De weg moest gereinigd worden.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.