Home / Doesburg-Regiobode / Afhaalbieb weer open in Doesburg

Afhaalbieb weer open in Doesburg

DOESBURG – De Afhaalbieb is weer in vol bedrijf in de bibliotheek in Doesburg. Op deze manier is het toch mogelijk boeken te lenen, nu dat de bibliotheek gesloten is in verband met de coronamaatregelen.Leden kunnen via een contactformulier op de website aangeven wat hun favoriete genre is en medewerkers van de bibliotheek stellen daarop een mooi en passend tasje met boeken samen dat op naam klaarstaat. Afhalen kan in de bibliotheek in Doesburg op woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 en 14.00 uur.
Voor mensen die slecht ter been zijn of in quarantaine zitten, blijft de Boek aan Huis service gehandhaafd, zo lang er vrijwilligers en/of medewerkers zijn die dit kunnen uitvoeren. Bibliotheekleden die op deze manier boeken willen ontvangen, kunnen zich aanmelden via de klantenservice, per mail of via de website.

www.bibliotheekwestachterhoek.nl

Lees ook

SP overhandigt cheque aan speeltuin Kindervreugd

DOESBURG – Zaterdag 8 mei was een bijzonder moment voor iedereen die speeltuin Kindervreugd in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.