Home / Doesburg-Regiobode / Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

Zeldzame juwelen in het Lalique Museum

DOESBURG – In het Lalique Museum, gevestigd in de historische Hanzestad Doesburg, is een nieuwe juwelententoonstelling geopend met zeldzame topstukken van René Lalique en tijdgenoten. Een van de topstukken is een onlangs door het museum verworven halssieraad, dat heeft toebehoord aan een Franse markiezin. De tentoonstelling, die onderdeel uitmaakt van Koninklijk Licht, is tot stand gekomen in samenwerking met juwelenhistoricus Martijn Akkerman. Beide tentoonstellingen lopen tot en met 20 juni 2021. Het reserveren van entreetickets verloopt via de website, www.laliquemuseum.nl.

Lees ook

Enquête over verkeersveiligheid Beinum

DOESBURG – De wijkraad Beinum in Doesburg wil graag weten hoe de inwoners denken over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.