Home / Brummen-Regiobode / Wijnactie Rotary voor Voedselbank

Wijnactie Rotary voor Voedselbank

REGIO – Rotary Rio aan de IJssel houdt een actie voor Voedselbank Zutphen, die ook de gemeente Brummen bedient. Normaal gesproken wordt er ieder jaar een wijnevent gehouden voor het goede doel. Nu dit niet door kan gaan, is er gekozen voor een online versie. De Rotaryclub biedt voor 79,95 een wijnbox aan met daarin zes kwalitatief hoogwaardige wijnen. Deze zijn te bestellen via info@rioaandeijssel.nl en worden voor de feestdagen thuisbezorgd. De koper zet een lekkere wijn op tafel, de opbrengst is bestemd voor de Voedselbank.

Lees ook

Een gezonde opkikker van de Zonnebloem

LOENEN – Opnieuw werd er een leuke attentie bedacht door enkele vrijwilligers van de Zonnebloem …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.