Home / Brummen-Regiobode / Werkzaamheden rioolgemaal bedrijventerrein

Werkzaamheden rioolgemaal bedrijventerrein

EERBEEK – Van 16 november tot en met 11 december zijn er werkzaamheden aan/bij het rioolgemaal van bedrijventerrein Kollergang in Eerbeek. Daarom is de zuidelijke toegangsweg van het bedrijventerrein afgesloten. Er wordt een omleiding aangegeven voor het auto- en vrachtverkeer. Voor het fietspad langs de Brummenseweg wordt een tijdelijke omlegging gerealiseerd. Fietsers hoeven niet om te fietsen. Aannemer Remondis Dusseldorp Rioolservice heeft aanwonenden en bedrijven op de Kollergang ge├»nformeerd over de komende werkzaamheden.

Lees ook

Lenteloop naar herfst

EERBEEK – De Eerbeekse Lenteloop, die zou plaatsvinden op zondag 22 maart, is verplaatst naar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.