Home / Brummen-Regiobode / Werkzaamheden rioolgemaal bedrijventerrein

Werkzaamheden rioolgemaal bedrijventerrein

EERBEEK – Van 16 november tot en met 11 december zijn er werkzaamheden aan/bij het rioolgemaal van bedrijventerrein Kollergang in Eerbeek. Daarom is de zuidelijke toegangsweg van het bedrijventerrein afgesloten. Er wordt een omleiding aangegeven voor het auto- en vrachtverkeer. Voor het fietspad langs de Brummenseweg wordt een tijdelijke omlegging gerealiseerd. Fietsers hoeven niet om te fietsen. Aannemer Remondis Dusseldorp Rioolservice heeft aanwonenden en bedrijven op de Kollergang geïnformeerd over de komende werkzaamheden.

Lees ook

Buitenles over de kracht van water

EERBEEK – De leerlingen van de Triangel in Eerbeek en de Vossestaart in Hall hebben …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.