Home / Nieuws / VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

VVD Rheden zet ondernemers in het zonnetje

RHEDEN – Vrijdag 20 november was het de Dag van de Ondernemer. Reden voor de VVD-fractie van Rheden om lokale ondernemers in het zonnetje te zetten. “Zeker nu ondernemers het in coroanatijd het zwaar hebben. Ondernemers zijn de aanjagers van onze lokale economie en werkgelegenheid. Ze zijn dus belangrijk en dat moet gewaardeerd worden”, aldus de partij.
Gemeente Rheden heeft ondernemers in uiteenlopende branches. Van winkelier tot schildersbedrijf, van sportschool tot horecabedrijf. Grote en kleine ondernemers en allemaal met oog voor hun medewerkers en hun klanten. Een delegatie van de VVD is, op anderhalve meter afstand natuurlijk, op bezoek geweest bij Lomar Sportvilla, Tesselaar Loodgieters, autobedrijf Jurriëns, Ons Huis in Rheden, Albert Heijn Velp en Fitland Velp. Als blijk van waardering hebben zij allemaal een bloemetje ontvangen, uiteraard afkomstig van een lokale ondernemer.

Lees ook

Fietsen Alle Jaren op televisie

GEM. RHEDEN – Het nieuwe initiatief Fietsen Alle Jaren in de regio Arnhem – Rheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.