Home / Rheden-Regiobode / Vergadering IJsvereniging gaat niet door

Vergadering IJsvereniging gaat niet door

LAAG-SOEREN – De ledenvergadering van de IJsvereniging Laag-Soeren, die zou worden gehouden op maandag 7 december, gaat niet door in verband met de coronamaatregelen. De vergadering wordt verplaatst naar een later tijdstip begin volgend jaar. Als de datum bekend is, worden de leden geïnformeerd via website en social media. Intussen is de IJsvereniging wel begonnen met het treffen van voorbereidingen voor het winterseizoen. De baan loopt langzamerhand vol met water en de vereniging kijkt naar de mogelijkheden om, bij een ijsperiode, coronaproof te schaatsen. De vereniging wordt daarin ondersteund door de schaatsbond KNSB en doet dit in overleg met de gemeente Rheden.

Lees ook

Geslaagde NIO-Netwerk wandeling

RHEDEN – Hoe word je weer blij van je vrijwilligerswerk en wat heb je ervoor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.