Home / Doesburg-Regiobode / Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

Uitdaging! en Dutch Design in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Het Kunstlab in Doesburg heeft in december het thema Dutch Design. In de winkel zijn verschillende werken te zien rondom dit thema. In de opkamer is de expositie Uitdaging! van Kees van Breukelen te zien. De tentoonstelling geeft een overzicht van schilderijen die hij de afgelopen 10 jaar heeft gemaakt. Kees werkt in zowel olie als acryl, maar hij heeft toch een voorliefde voor olieverf. Zijn stijl ziet Kees als een uitdaging. Dat is te zien in werken à la Corneille, Picasso, Beckmann en meer. De beeldtaal, dáár gaat het hem om. Kees vindt het mathematisch en abstract werken zijn grootste kracht, zoals ook blijkt uit Moskee (foto).
Uitdaging! is te zien tot en met 29 december. Het Kunstlab is te vinden aan de Ooipoortstraat 21 in Doesburg. De winkel en expositie zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.