Home / Nieuws / Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

Twee auto’s in brand gestoken op Waterstraat in Velp

VELP – In de vroege ochtend van 28 november zijn, binnen 2 uur tijd zijn op de Waterstraat in Velp twee auto’s in brand.De eerste brand werd om 2.30 uur ontdekt, waarna de hulpdiensten met spoed ter plaatse kwamen. De brand bevond zich ter hoogte van de kruising met de Graaf Ottostraat. De auto stond volledig in lichterlaaie en de brandweer had enige tijd nodig om het vuur te blussen vanwege de brandstoflekkage, waardoor het vuur steeds aanwakkerde.Nadat alle hulpdiensten nog maar werd waren vertrokken, stond er om 4.15 uur opnieuw een auto in de brand. Nu aan de overkant van de straat, maar wel weer ter hoogte van dezelfde kruising. Vermoedelijk is de ruit ingegooid, waarna er brand is gesticht.
De politie doet verder onderzoek naar beide autobranden.De politie komt graag in contact met getuigen.

Foto: Roland Heitink

Lees ook

PlusBus Rheden/Rozendaal rijdt weer

RHEDEN/ROZENDAAL – PlusBus Rheden/Rozendaal is weer in bedrijf. De vrijwilligers mogen weer passagiers vervoeren, hoewel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.