Home / Brummen-Regiobode / Trainer vertrekt bij Eerbeekse Boys

Trainer vertrekt bij Eerbeekse Boys

EERBEEK – Hans uit den Boogaard gaat aan het einde van het seizoen 2020/2021 SV Eerbeekse Boys verlaten. De trainer heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en gaat zijn contract niet te verlengen bij de dorpsclub uit Eerbeek. Sinds zomer 2018 was Hans uit den Boogaard eindverantwoordelijk voor het eerste elftal van de club. Direct in het eerste seizoen werd promotie naar de derde klasse afgedwongen, waar de club nu nog steeds speelt. Beide partijen benadrukken de prettige samenwerking gedurende de afgelopen drie seizoenen. De technische commissie van Eerbeekse Boys gaat op zoek naar een nieuwe trainer.

Lees ook

Besluitvormende vergadering raad Brummen

GEM. BRUMMEN – De vergadering van gemeenteraad van Brummen heeft donderdag 24 juni een flinke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.