dinsdag 28 september 2021 | WEEK 39 |
HomeBrummen-RegiobodeTeam De Vroolijke Frans brengt gastvrijheid naar buiten

Team De Vroolijke Frans brengt gastvrijheid naar buiten

BRUMMEN – Nu de deuren van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek) weer verplicht dicht zitten, maakt het team van de gelegenheid gebruik om zich in te zetten voor mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken. Het team brengt de gastvrijheid dit najaar naar buiten.

Tijdens de eerste sluiting van de horeca dit voorjaar bleek het team van De Vroolijke Frans over een breed palet aan vaardigheden te beschikken. Niet alleen zijn de medewerkers goed in het zorgen voor hun gasten, maar ze bleken ook over talent te beschikken op het gebied van tuinonderhoud, schilderen en timmeren. Het team besloot unaniem en enthousiast deze kwaliteiten en de vrijgekomen capaciteit in te zetten op plekken waar de vraag en behoefte aan het grootst is. ‘Samen komen we er doorheen’ is daarbij het motto.
Zo hebben de medewerkers van De Vroolijke Frans hun diensten aangeboden aan Onze Droom, Philadelphia en de voedselbank Zutphen. Hier is heel enthousiast op gereageerd en de komende weken wordt er in overleg met deze organisaties bepaald wat zij gaat doen. In ieder geval wordt er gekookt voor de voedselbank in Zutphen en wordt er gewerkt in de tuin van Onze Droom in Brummen in combinatie met de bereiding van een heerlijk soepje voor vrijwilligers en deelnemers. Verdere acties worden de komende weken uitgewerkt.
Overigens verliest het team de eigen gasten niet uit het oog. De geplande wildavonden van het najaar worden omgezet in een afhaalactie. Op zaterdag 21 november kunnen liefhebbers een keuze van toepasselijke najaarsgerechten afhalen.

www.devroolijkefrans.nl
Tel. 0575-561719

spot_img
Verder lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meest gelezen

Brandweer Doesburg neemt afscheid van Rudi Polman

DOESBURG - Tijdens de oefenavond heeft brandweer Doesburg na 27 afscheid genomen van brandweerman Rudi Polman. Na een ludieke oefening werden hij en zijn...

Brandweer redt cavia uit speeltoestel in Velp

VELP - Vrijdagmiddag 17 september rukte de brandweer in Velp uit naar Nieuwstraat voor een dier in nood. Ter plaatste bleek het te gaan...

Quirijn Waaijenberg met nationale selectie naar EK crosstriathlon

DIEREN - Quirijn Waaijenberg uit Dieren neemt zondag 26 september met de nationale selectie deel aan de Europese Kampioenschappen Crosstriathlon. De wedstrijd vindt plaats...

Kunst (uit) Dieren in Dorpshuis Rheden

RHEDEN - Drie deelnemers van Kunst bij de Buren in de wijk Dieren Noord-Oost maken nu een uitstapje naar Rheden. Joke Gabriël, Gea Wissels...
- Advertisment -