Home / Doesburg-Regiobode / Solotentoonstelling Sibyl Heijnen bij Espace Enny

Solotentoonstelling Sibyl Heijnen bij Espace Enny

LAAG-KEPPEL – Galerie Espace Enny in Laag-Keppel wijdt een solotentoonstelling aan de wereldwijd bekende en veelbekroonde kunstenaar Sibyl Heijnen. De expositie draagt de titel Expressieve stilte en is te zien tot en met 18 januari.

Vooral in Japan en Amerika kan Sibyl Heijnen op veel aandacht rekenen. Haar werk is aangekocht door onder meer het Metropolitan Museum of Art in New York en het National Museum of Modern Art in Kyoto, waar ze in 2007 een grote, drukbezochte tentoonstelling had.
Heijnen heeft haar werk meer dan eens tekenen in de ruimte genoemd. Haar werk heeft een dynamische uitstraling, alsof potloodlijnen het platte vlak verlaten en in ruimtelijke vormen veranderen. Aanvankelijk werkte ze met textiel, maar later kwamen daar nog andere onverwachte materialen bij, zoals kunstgras, rubber en bladgoud. Heijnen laat met haar bijzondere kunstwerken zowel de beweging als het materiaal schitteren. Tijdens deze tentoonstelling laat ze ook sieraden zien.

De expositie is zondag 1 november in stilte geopend. De galerie kan op afspraak bezocht worden op zondag- en maandagmiddagen, van 14.30 tot 17.00 uur. Per keer kunnen maximaal vier gasten worden ontvangen, die tot hetzelfde gezelschap behoren. Er is voldoende ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Een afspraak maken kan door te bellen met tel. 0314-381808 of tel. 06-22107074 of te mailen naar info@espaceenny.nl.

Lees ook

Oranjefestival bij VVO

VELP – Op vrijdag 18 juni werd het eerste Oranjefestival bij VVO in Velp gehouden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.