Sinterklaas laat zich zien in Eerbeek

EERBEEK – Het is een bijzonder en uitdagend programma voor Sinterklaas dit jaar. Ondanks alle beperkende maatregelen lukt het Sinterklaas toch om veilig de mensen te ontmoeten in Eerbeek. Evenementenstichting Activate & Exposure (A&E) doet er alles aan om iedereen de in de sfeer van Sinterklaas te brengen.
Zo deed de bezorgdienst afgelopen weekend al de eerste bezorging aan huis, doken Sinterklaas en zijn pieten plotseling op in het centrum van Eerbeek en belde hij persoonlijk de winnaars van de etalagepietenenpakjesspeurtocht om hen te feliciteren en een presentje te overhandigen. Aankomende week zijn er ook weer leuke activiteiten waar Sinterklaas zichzelf onaangekondigd zal laten zien of van zich zal laten horen.
Kinderen die willen helpen aan het cadeau voor Sinterklaas zijn welkom in de bibliotheek om daar mee te helpen aan de grote sinterklaaskleurplaat. De kinderen die geholpen hebben mogen hun schoen zetten bij de bakker. De kleurplaat wordt 5 december op de stoomboot geplakt als hij weer vertrekt naar Spanje, zodat iedereen die onderweg kan zien.
Ook kunnen kinderen op excursie met Sinterklaas, erg leuk en spannend, maar wel even inschrijven want er kunnen alleen hele kleine groepjes tegelijk mee en vol is vol!
De bezorgdienst is ook de hele week actief, hoe leuk is het om een pakje te laten bezorgen door Sinterklaas bij iemand die hem helemaal niet verwacht? Niet alleen de kinderen, maar ook Sinterklaas zelf beleeft een leuke tijd in Eerbeek. Alle informatie over Sinterklaas in Eerbeek is te vinden op de website www.sintineerbeek.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.